Izrādās – kartupelis ir pat ļoti vērtīgs produkts, jo satur daudz noderīgu uzturvielu. Tas ir barojošs un bagāts ar ogļhidrātiem, tāpēc nav ieteicams kā maltītes pamats tiem, kas vēlas samazināt ķermeņa svaru. Tāpat jāņem vērā, ka šo dārzeni var pagatavot ļoti dažādos veidos un ar visu mizu cepts tupenis noteikti būs vērtīgāks, kā arī figūrai draudzīgāks, nekā tas, ko sagriezīsi un cepsi sviestā vai vārīsi eļļā.
Iedvesmojoties no "Healthline", "Medical Daily" un "Medical News Today" uztura ekspertu ieteikumiem un skaidrojumiem, piedāvājam iepazīties ar to, cik vērtīgs ir kartupelis, kā arī ieteikumiem piesardzīgai to lietošanai. Noslēgumā tu vari ieskatīties arī portāla "Tasty" recepšu krājumos gardai un dažādai dārzeņa pagatavošanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit