Oranžajās, saldenajās saknēs ir arī daudz vielu, kas noder acu veselības uzlabošanai, asinsspiediena kontrolēšanai un par vēža riska mazināšanai. Gardo dārzeni droši var ēst svaigu (tāds tas būs arī pats vērtīgākais), veselīga ir arī tā sula. Tāpat to ir iespējams izmantot dažādu gardu, tiesa, ne vienmēr ļoti veselīgu un diētisku ēdienu pagatavošanā.
Iedvesmojoties no “Healthline” un “Medical News Today” piedāvājam iepazīties tuvāk ar kraukšķīgo burkānu, tā vērtīgajām īpašībām un pagatavošanas metodēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit