Uztura speciāliste Eva Kataja norāda uz ķirbja universālo izmantojumu – to var izmantot pilnībā un gatavot visdažādākajos veidos, piemēram, zupās, sautējumos, desertos, kēksos, pankūkās, kā arī spiest no tā sulu. "Ķirbis ir plaši pielietojams, pilnīgi ēdams – var ēst arī mizu, ziedus var apcept. Visas daļas ir vērtīgas," skaidro uztura speciāliste.
Iedvesmojoties no portāliem "Web MD", "Medical News Today", "Medical Daily" un speciālistes komentāriem, "Viņa" pēta, cik vērtīgs ir rudens dārza karalis – ķirbis. Turklāt jāņem vērā ne tikai neskaitāmās pagatavošanas iespējas, bet arī iespaidīgo un labo ietekmi uz katra veselību, piemēram, redzes uzlabošanu, imunitātes un sirds veselības stiprināšanu un palīgu cīņai ar vēzi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit