Piedāvājam iepazīties ar pārskatu par to, kas tad īsti slēpjas saldajā un nebūt ne sulīgajā auglī, kāpēc to būtu vērst iekļaut savā ēdienkartē un kādos gadījumos no tā labāk atteikties. Lai arī banānus var droši ēst bez jebkādas apstrādes, un tas ir lielisks produkts, ar ko mazināt izsalkumu starp maltītēm, auglis lieliski noderēs dažādu ēdienu pagatavošanai. To droši var izmantot vienkāršu un barojošu kokteiļu pagatavošanai brīžiem, kad nepieciešama enerģija, kā arī dažādiem desertiem un našķiem.
Kālija un enerģijas avots
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit