Lai arī rabarberi patiešām ir vērtīgs produkts, der arī atcerēties, ka būtiski ir arī tas, ar ko kopā tie tiek notiesāti. Piemēram, apēdot veselu plātni plātsmaizes vai izlokot katlu ar rabarberu ķīseli, negaidi, ka veselība maģiski uzlabosies. Šo augu tradicionāli izmanto dažādu našķu un saldo ēdienu gatavošanai, un tiem nu nebūt nevajadzētu kļūt par tava uztura pamatu.
Iepazīsties ar būtiskāko par rabarberu lietošanu uzturā – to, kas tajos labs, kā tie var uzlabot veselību, kā arī ieteikumiem drošai šī auga lietošanai. Protams, piedāvājam iepazīties arī ar lērumu gardu ēdienu recepšu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit