Ikvienam ir gadījies apēst pārāk daudz, un pēc tam izjust milzu nogurumu. Galu galā – tieši tāpēc diendusas šķiet viskārdinošākās tūliņ pēc pusdienām. Taču gadās arī tā, ka, apēdot kaut ko šķietami labu un veselīgu, turklāt arī normālas porcijas izmērā, acis tik un tā sagurumā līp ciet. Šeit pie vainas, visticamāk, ir pārtikas produkti, kas var veicināt nespēka veidošanos, un, iedvesmojoties no "Huff Post", esam apkopojuši sarakstu ar šiem produktiem, kuri kārdina ieslīgt miegā pat tad, ja diena vēl ir tikai pusē.
Makaroni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit