nogurums, miegs, nespēks
No rīta pamosties, sagatavojies turpmākajai dienai un, protams, pamielojies ar gardām un sātīgām brokastīm. Kamēr nonāc līdz darbam, acis jau atkal miegā krīt ciet un prātā skan tik viena doma: "Ātrāk mājās, ātrāk gulēt!" Kāpēc tā? Izrādās, ka ir pārtikas produkti, kas var izraisīt nogurumu. Pat to lasi raksta turpinājumā!

Ikvienam ir gadījies apēst pārāk daudz, un pēc tam izjust milzu nogurumu. Galu galā – tieši tāpēc diendusas šķiet viskārdinošākās tūliņ pēc pusdienām. Taču gadās arī tā, ka, apēdot kaut ko šķietami labu un veselīgu, turklāt arī normālas porcijas izmērā, acis tik un tā sagurumā līp ciet. Šeit pie vainas, visticamāk, ir pārtikas produkti, kas var veicināt nespēka veidošanos, un, iedvesmojoties no "Huff Post", esam apkopojuši sarakstu ar šiem produktiem, kuri kārdina ieslīgt miegā pat tad, ja diena vēl ir tikai pusē.

Makaroni

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!