Tā kā šķietami veselīgi pārtikas produkti aizņem arvien vairāk veikalu plauktu un eju, ir svarīgi skatīties plašāk par etiķetēs rakstīto. Tas vien, ka iepakojumā izcelti vārdi "bioloģisks", "ar zemu tauku saturu", "dabīgs" vai "bagāts ar šķiedrvielām", nenozīmē, ka tie ir saņēmuši uztura speciālista apstiprinājumu. Patiesībā liela daļa no produktiem, kurus dēvējam par veselīgiem, nav ar tik pozitīvu iedarbību, kā varētu šķist, raksta portāls "Nutrition Stripped". Protams, ēdienu nevajadzētu iedalīt kā "labu" vai sliktu", tomēr turpinājumā esam apkopojuši pārtikas produktus, kurus ierasts uzskatīt par veselīgām izvēlēm, tomēr tajos ir daudz pievienoto cukuru, nātrija hlorīdu, eļļu un tamlīdzīgi.
1. Jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit