Šajā rakstā uzzināsi:
- Kas bērzu sulās vērtīgs;
- Kāpēc iesaka bērzu sulas saldēt;
- Kurām cilvēku grupām ar bērzu sulu neaizrauties;
- Kā pagatavot bērzu sulas "šampanieti"
Kur tik šobrīd ej, tur priekšā bērzu sulas. Sociālo tīklu ziņu lentes pārpludinātas ar stāstiem par gardā dzēriena ievākšanu un baudīšanu, tāpat bērzu sulas parādījušās vietējo piemājas saimniecību piedāvājumos, bet atsevišķās tirdzniecības vietās (līdzīgi kā tas ir ar āboliem rudenī) novērojama arī "godprātīgā" bērzu sulu iegāde – ņem veselīgās dziras pudeli, bet kopējā kastītē iemet tik, cik nav žēl.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit