"Klīnika DiaMed" uztura speciāliste Olga Aizbalte skaidro, kā plānot uzturu, piedaloties šādā izaicinājumā, lai nekaitētu savai veselībai. Pašā pamatā izdala dažādus veģetārisma veidus – ovolaktoveģetārisms, peskoveģetārisms, polloveģetārisms, laktoveģetārisms, ovoveģetārisms, vegānisms. Neatkarīgi no izvēlētā veģetārisma veida, veģetārās diētas pamatā ir augu valsts produkti, tas ir dārzeņi, augļi un ogas, pilngraudu produkti, pākšaugi, rieksti un sēklas.
Kas jāņem vērā, ēdot veģetāri
VeģetārismsdārzeņiVeselīgs uztursRiekstiVeģetāriešiPilnvērtīgs uztursVegānismsPākšaugiVegānisksĢimenes veselība
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit