Eksperti apgalvo – vislielākā nozīme ir ēdiena kvalitātei, taču piemērotākā diennakts laika izvēle šim aspektam min uz papēžiem, skaidrots portālā "Discover Magazine". Pētījumos atklāts – uzņemot vienādu kaloriju daudzumu un lielāko daļu uzņemot ar brokastu un pusdienu maltītēm, iespējams zaudēt vairāk svara, nekā to pašu daudzumu apēdot, pietuvojoties vakara stundām, teic Kortnija Pītersone, uztura zinātnes profesore no Alabamas Universitātes Birmingemā.
Pītersone turpina dalīties pētījumu rezultātos, sakot, ka šie ļaudis dienas laikā izjutuši arī mazāku izsalkumu. Līdz ar to konstatējamas divas negatīvas iezīmes vienlaicīgi – gan lielāka kāre pēc ēdiena, gan arī mazāks svara zudums, uzsver eksperte.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit