Foto: Unsplash

Šobrīd "Tinder" lietotāji, precīzāk tieši vīrieši, savos profilos lepojas ar to, ka apmeklē terapiju, tādā veidā cerot, ka viņi izskatīsies pievilcīgāki otra acīs. Kāpēc tas tā ir? Pašlaik patiesi ir izveidojies tāds kā terapijas ēras laiks, proti, temats par terapiju ir iefiltrējies teju visos dzīves aspektos, un cilvēki pēc iespējas vairāk cenšas būt emocionāli atbildīgāki.

Portāls "El Pais" raksta, ka reiz padoms, kā izvēlēties īsto un vienīgo, bijis šāds: "Ja pēc randiņa dodies mājup kopā ar jauni iepazīto cilvēku, bet konstatē, ka viņa mājās nav nevienas pašas grāmatas, tad neturpini satikties ar viņu!". Mūsdienās šī ieteikuma versija ir šāda: "Ja viņš neiet uz terapiju, nekāp ar viņu vienā gultā!"

Portālā "CNBC" tiek rakstīts, ka sastopamākie attiecību pārtraukšanas iemesli randiņos parasti ir saistīti ar viedokli, kas nesakrīt par laulību, naudu un bērnu radīšanu. Taču nesen veiktā aptaujā tika atklāts, ka jauns "sarkanais karogs" ir terapijas neapmeklēšana. Īstā un vienīgā meklējumos nu popularitāti guvuši tādu psiholoģiski termini kā "sarkanais karogs", "trauma" un "terapija".

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!