Foto: Edijs Elksnis

Simtiem cilvēku sapulcējušies, lai rīta agrumā kopīgi pavingrotu – šādu skatu ceturtdienas, 12. septembra, rītā varēja novērot ļaudis, kas atradās Latvijas Nacionālā mākslas muzeja tuvumā. Atzīmējot starptautisko sporta klubu dienu, uzņēmums "MyFitness" Rīgā organizēja milzu treniņu, ko vadīja pieci treneri.

Pasākumā piedalījās apmēram 400 cilvēku, un tā mērķis bija veicināt Latvijas sabiedrības interesi par fiziskām aktivitātēm un kliedēt stereotipus par sporta klubu kultūru.

"Mēs esam patiesi priecīgi jau otro gadu publiski vingrot kopā ar tik daudziem aktīva dzīvesveida piekritējiem un ar lepnumu stiprināt Latvijas vietu starptautisko sporta klubu notikumu kalendārā. Redzot lielo dalībnieku skaitu, kas jau pulksten 6.30 ir gatavi sanākt kopā un vingrot, varam droši teikt, ka rīta treniņi kļūst par neatņemamu ikdienas rutīnas sastāvdaļu. Mēs vēlamies, lai "Gym Day" top par ikgadēju iedrošinājumu ikvienam, jo kustība ir ceļš uz enerģiju, un tādējādi visi kopā varam veidot spēcīgu un pārliecinātu sabiedrību," saka "MyFitness Latvija" vadītāja Inna Alne.

Viņa arī norāda, ka pasaulē vērojama domāšanas maiņa no fitnesa uz visaptverošu labsajūtu ("from fitness to wellness"). Šī pieeja ietver rūpes par fizisko un psihoemocionālo veselību, kas veicina dzīves kvalitātes uzlabošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!