Foto: Reuters/Scanpix/LETA

ASV eksprezidenta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa neslēpj sveci zem pūra, viņa labprāt atklāj, kā sevi uztur lieliskā fiziskajā formā, raksta "Page Six".

Trampas personīgā trenere Sendija Brokmena nesen stāstīja, ka 42 gadus vecā Trampa cilā svarus četras dienas nedēļā, ik pa laikam pievienojot vienu dienu, ko velta jogai. Treniņu laikā Trampa parasti pieturas pie tiem pašiem pieciem vingrinājumiem, mainot smagumu atkarībā no tā brīža mērķiem. "Kustības allaž ir vienādas. Tie ir šie vingrojumi: vilkme; svaru stieņa vilkšana, pietupieni, noliekšanās, pievilkšanās, svaru stieņu spiešana," pastāstīja Brokmena.

Lai gan trenere stāsta, – katra cilvēka spēka līmenis ir atšķirīgs, viņa arīdzan norāda, ka cilvēkiem jācenšas pacelt savs ķermeņa svars. Viņa zina teikt, ka lielākā daļa sieviešu tiecas nodarboties tikai ar kardio vingrinājumiem, tomēr Brokmena mudina viņas izmēģināt arī svaru zāli. "Sievietēm spēka treniņi ir ļoti nepieciešami, un ir patīkami nodarboties ar spēka vingrojumiem," viņa sacīja. "Mums ir patīkami skriet. Bet sēdēšana un spēcīga piepūle patiesībā palīdzēs sievietēm kļūt stiprākām."

Trampas spēka treniņi parasti ilgst stundu, taču Brokmena sacīja, ka tas, ko viņas klienti dara ārpus sporta zāles, viņai ir tikpat svarīgi, ja runa ir par muskuļu veidošanu un slaiduma saglabāšanu. "Nevēlos, lai sievietes cieš badu," viņa paskaidroja. "Vēlos, lai viņas saglabātu pastāvīgu olbaltumvielu plūsmu ķermenī." Trenere arīdzan teica, ka saviem "A saraksta" klientiem liekot ēst "20 gramus olbaltumvielu ik pēc divām līdz trim stundām".

Veselā miesā vesels gars!

Abonē "Delfi Plus" gadam vai diviem un saņem dāvanā 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!