Foto: Privātais arhīvs

Amanda Dana Stugle, kas pazīstama arī kā daļa no "Lavandu Lejas" komandas, nu lavandu dārzu pilnībā atstājusi savu vecāku rokās un kopā ar draugu Gati Kronīti, kas savukārt pazīstams kā daļa no ģimenes uzņēmuma "Kronīšu kokapstrāde" komandas, pašlaik ir atbildīga uzdevuma priekšā – labiekārtot savas mājas pagalmu. Mērķis ir skaidrs – gribas, lai viss ir skaists, sakopts un, kas nav mazsvarīgi, – arī neparasts. Viņu šī gada galvenais projekts – siltumnīcas un sakņu dārza ierīkošana. Un ar saviem knifiem viņi padalās arī ar mums.

Abi smejas, ka reiz kādā sarunā, kad abi tikai sākuši draudzēties, Gatis Amandai teicis: "Ja mana draudzene nav iemesls tam, lai es gribētu savā pagalmā uzcelt siltumnīcu, tad man tādu draudzeni nevajag." "Nenospēlēja tas, ka viņš tā pateica. Es jau nāku komplektā ar siltumnīcu un dārzu, tā ka viņam nebūtu variantu," sirsnīgi smejas Amanda. Mīlestība pret dārzu un darba tikums viņai ieaudzināts jau ģimenē, tādēļ ir tikai pašsaprotami, ka, iekārtojot savu jauno ģimenes ligzdiņu, ikvienu stūri īpašumā gribas redzēt ziedos grimstošu.

"Cenšamies gan māju, gan pagalmu sakopt, uztaisīt skaistu. Tāpēc mums vajadzēja arī skaistu siltumnīcu – nevar jau viens stūris būt skaists, bet otrs nekāds. Ja taisa, tad visu līdz galam," ģimenes filozofiju paskaidro Gatis.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!