<a rel="cc:attributionURL"http://www.flickr.com/photos/wheatfields/">net_efekt</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Garšaugu audzēšanai telpās ir vairākas priekšrocības - allaž pa rokai ir svaigi zaļumi, aci priecē pašas rokām veidots un kopts košums, turklāt dzīvie augi uzlabos arī mājokļa gaisu. Kā to īstenot?

Pirms ķerties pie darba, jāizvērtē, kura palodze būs vispiemērotākā šim mērķim - kura ir saulainākā mājokļa puse. Garšaugus labāk audzēt dienvidu vai rietumu pusē. Ja logi iziet uz ziemeļu vai austrumu pusi, nepieciešama papildu gaisma, izmantojot lampas.

Jāizdomā, vai zaļumi un garšaugi tiks audzēti vienā podā, vai katram būs sava "mājvieta". Vienā lielā podā vēlams audzēt tādus augus, kam nepieciešama līdzīga kopšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!