Foto: Privātais arhīvs
Par interneta sensāciju kļuvis kāds ārkārtīgi rāms un pacietīgs trusītis Vinnijs, kuru saimnieks nolēmis padarīt slavenu, ievietojot internetā fotogrāfijas, kurās pūkainis iemūžināts ar dažādām lietām uz galvas.

Bildes ar Vinniju globālajā tīmeklī sāktas publicēt jau aizvadītā gada vasarā, un desmit mēnešos trusis kļuvis par visai ievērojamu konkurentu citiem sociālajos tīklos populārajiem dzīvnieciņiem - truša gaitām seko aptuveni 300 tūkstoši interesentu.

Truša saimnieks savu identitāti neatklāj, bet zināms, ka Vinnijs pieder sievietei. Viņai par izdomas trūkumu nav jāsūdzas - truša aprūpētāja regulāri spēj mājās atrast jaunas, neparastas lietas, ko novietot starp Vinnija ausīm.

Tiesa, to, kā saimniecei izdodas panākt, lai dzīvnieciņš tās nenomet pirms fotografēšanās, sieviete gan neatklāj, visu skaidrojot ar trusīša mierīgo un visai lēnīgo raksturu.

"Es spēlējos ar Vinniju un pēc tam noliku sarkanu pildspalvu uz viņa galvas. Un viņš palika sēžot tāds patīkami pārsteigts krietnas desmit sekundes," par pirmās fotogrāfijas tapšanu vēstījusi Vinnija saimniece.

Vēlāk viņa uzņēmusi vēl dažas fotogrāfijas ar citiem priekšmetiem uz mīluļa galvas un parādījusi tās vīram un draugiem, kuri par tām pauduši nedalītu sajūsmu un ieteikuši sievietei izveidot trusīša foto blogu, kas tagad tiek regulāri papildināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!