Foto: Privātais arhīvs
Par interneta sensāciju kļuvusi kārtējā četrkājainā radībiņa – šoreiz tūkstošiem interneta lietotāju simpātijas izpelnījies kāds mopsis, kurš, pateicoties savam saimniekam, ticis pie iespaidīga portfolio.

Pirms pusotra gada 23 gadus vecais fotogrāfs Džeremijs Vīčs no Sietlas pieņēma mopša kucēniņu Normu, kurš tolaik bija tikai astoņas nedēļas vecs. Iedvesmojoties no citiem fotogrāfiem, kuri dokumentējuši savu mīluļu gaitas, arī Džeremijs nolēma Normam izveidot savus sociālo tīklu profilus.

Fotogēniskā dzīvnieciņa attēli, kuros viņš iemūžināts visdažādākajās dzīves situācijās, strauji kļuva populāri, un šobrīd Norma Instagram profilam ir vairāk nekā 40 tūkstoši sekotāji.

Īpaši atzinīgi mopsīša fani novērtējuši tās bildes, kurās rodas iespaids, ka dzīvnieciņš fotografē pats sevi, un, kā atzinis saimnieks, tas ir viens no mīļākajiem Norma trikiem bildējoties.

Mobilo fotogrāfiju izdevumam Ludique suņuka saimnieks pastāstījis, ka mopsim patīkot gan fotografēšanās process, gan arī rezultāts, kam viņš ļaujoties ar lielu azartu, bet brīžos, kad sunīti saimnieka darbos kaut kas neapmierina, Džeremijs gluži vienkārši ķeras pie citas idejas īstenošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!