Fotogrāfe Stefānija De Rūža (Stephanie de Rouge) savās fotogrāfijās mēģinājusi attēlot cilvēku iekšējo pasauli caur viņu ledusskapju saturu. Kaut kas no sērija - parādi, kas stāv tavā ledusskapī, un es pateikšu, kas tu esi par cilvēku.

Fotogrāfi vienmēr interesējusi personības dzīve lielā pilsētā. Kā šie cilvēki dzīvo, kā saglabā savu enerģiju, kā uzlādē to, kā un kur atrod savu miera ostu. Stefānija jau veidojusi tādus autorprojektus kā "Tavā istabā", "Uz tava jumta", taču tie, viņasprāt, nav bijuši visai izdevušies, jo ņujorkiešu īrēto dzīvokļu istabās pietrūcis personiskuma.

Taču reiz Stefānija, kāpjot no nama jumta, iegājusi kādā dzīvoklī un tā saimniekam pavaicājusi, vai drīkst paņemt sulu no ledusskapja. Tā radies projekts "Tavā ledusskapī". 

"Esmu atvērusi vairāk nekā 45 ledusskapjus dažādās mājās no Parīzes līdz Ņujorkai un atklāju pārsteidzošu pasauli, kas bija daudz vairāk intriģējoša nekā es varēju sagaidīt. Es arī atklāju jaunas robežas intimitātes meklējumos, kad cilvēki atteicās parādīt savu ledusskapju saturu. It kā kaut kas tiešām intīms būtu paslēpts starp Čedaras siera gabalu un majonēzi...... Tā ka - parādi man savu ledusskapi, un es pateikšu, kas tu esi... Varbūt. Vai varbūt arī nē," atklāj fotomāksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!