Izveidot nelielu garšaugu dobi turpat uz palodzes ir vienkāršāks par vienkāršu. Zaļumi aug gan puķukastē, gan podiņos. Tos izvēloties, svarīgākais ir pareizi kombinēt augus, lai tie viens otru nenomāktu. Var pat nopirkt atbilstošu maisu ar zemi un maisā ar nazi iegriez tikai tās vietas, kur paredzēts iesēt zaļumus.
Zemes substrāts jau gatavs nopērkams veikalos. Garšaugi uz virtuves palodzes papildina kulinārijā izmantojamo garšu buķeti, jauki un gardi smaržo un izdaiļo telpu. Turklāt pirmās dīgstošās lapiņas visiem ģimenes locekļiem atkal apliecina - jā, pavasaris tiešām klāt!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit