Foto: Shutterstock
Katrs esam piedzīvojuši to brīdi pēc vakariņām, kad virtuvē atklājas nenomazgātu trauku aizkrauta izlietne, drupaču pilna grīda un netīra plīts… Kā saimniekot tā, lai arī gatavošanas procesā neizskatītos pēc kaujas lauka un lai pēc maltītes notiesāšanas nebūtu jāpavada atlikusī vakara daļa, uzkopjot atstāto haosu? Vairāku pavārgrāmatu autore Feisa Duranda atklāj savus noslēpumus, kā uzturēt virtuvi vienmēr tīru un kārtīgu.

1. Izmanto atkritumu bļodu 

Atkritumu bļodas izmantošana virtuvē ietaupīs ne tikai laiku, bet arī nemitīgo staigāšanu no "darba stacijas" līdz atkritumu tvertnei. Izvēlies vidēja izmēra, vēlams nerūsējoša metāla bļodu, ko vienmēr turi sev tuvumā - izmet tajā mizas, iepakojumu un citas atliekas, kas rodas saimniekojot virtuvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!