Četri neparasti veidi, kā sagatavot garšaugus ziemai
Life
Tuvojas vasaras pilnbrieds. Bet pirms tas iestājies, jāpaspēj izdarīt svarīga lieta - jānovāc izaugušie garšaugi un jāsagatavo uzglabāšanai ziemai. "Garšaugi ievācami, kad tie sasnieguši pilnu attīstības posmu - īsi pirms ziedēšanas," padomu dod grāmatas "Dārzeņu uzglabāšana un konservēšana" autori. Tieši tajā brīdī augos ir visvairāk ēterisko eļļu un tie ir aromātiskāki.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit