Sagatavošanās darbi
Pirms ķeries klāt pie saldētavas atbrīvošanas un tīrīšanas darbiem, sagatavo aukstumizturīgās somas vai kastes, bļodas un traukus. Aukstuma somas nepieciešamas, lai produkti neizkustu, jo atkārtota saldēšana nav ieteicama, savukārt bļodas nepieciešamas, ievietošanai saldētavā, lai izkusušais ledus pilētu tajā. Ja mājās nav pieejamas aukstuma somas un kastes, visus produktus saliec lielākā bļodā, aptin to ar foliju un segām - tādā veidā produkti varēs saglabāties sasaluši vismaz 4-5 stundas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit