<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/suzettesuzette/">Suzette - www.suzette.nu</a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">cc</a>
Lai arī pavasaris vairs nav aiz kalniem, līdz pirmajiem svaigajiem zaļumiem dārza dobēs vēl jāpaciešas. Vitamīnu devu un kāri pēc svaigiem zaļumiem var remdēt ar mīļāko garšaugu audzēšanu telpās, turklāt, to pasniegšanu vari padarīt radošāku nekā ierasts.

Pierasts, ka garšaugus parasti iekštelpās audzē kādos podiņos vai groziņos, taču ne vienmēr aizdomājamies par to, ka šie stādi var tikt pasniegti oriģinālāk, piemēram, servīžu krūzēs, skārda bundžās, stikla burkās, koka kastēs un citos neparastos veidos. Tā kā garšaugi nav kaprīzi, tad nebūs grūtību pielāgot arī savu ideju to audzēšanai. 

Aprakstītie podiņi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!