<a rel="cc:attributionURL" href="https://www.flickr.com/photos/ursonate/">charlene mcbride</a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">cc</a>
Selerija ir vērtīgs un veselīgs augs, kuru vērts ieviest ēdienkartē katram no mums, īpaši tagad, kad organisms burtiski pieprasa lielākas vitamīnu devas. Mēs pazīstam sakņu, kātu un lapu selerijas, un katra no tām aug savā laikā. Dažiem tas var šķist neticami, taču no selerijas kāta var izaudzēt zaļumus, kurus pēc tam izmantot jebkuras maltītes papildināšanā.

17 apart

Portāla ''17 apart'' veidotāji ir veikuši praktisku eksperimentu, iegādājoties veikalā selerijas kātus un izaudzējot no tiem sulīgus zaļumus. Rezultāts – pārsteidzoši labs, ko vērts pamēģināt arī mums. Izmanto selerijas kātu kādā gardā maltītē, bet kāta galu pietaupi šādu zaļumu izaudzēšanā. Interesanti, ka izaugušie zaļumi augs vēl ilgi, un ja tiem būs atbilstoši apstākļi, tie izstiepsies garos kātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!