Ja izvairies no blendera izmantošanas, jo šķiet, ka tā mazgāšana pēc tam ir laikietilpīgāka par pašu blendēšanas procesu, tad thekitchn.com sniegtais padoms mainīs tavus virtuves paradumus.
Nepieciešmais:
- Karsts ūdens
- Trauku mazgāšanas līdzeklis
Process:
Piepildi blenderi nedaudz vairāk, kā pusi ar karsto ūdeni.
Pievieno mazgāšanas līdzekli.
Ieliec blenderi statīvā un ieslēdz to. Ļauj tam darboties aptuveni desmit sekundes. Izlej blendera saturu izlietnē.
Ielej blenderī vēlreiz karstu ūdeni un iedarbini to, lai tas izskalojas. Ja vēl palikuši ziepju nosēdumi, izskalo atkārtoti blendera trauku zem tekoša ūdens krāna.
Šī tīrīšanas metode palīdzēs atbrīvoties no netīrumiem, kas radušies no mērču, kokteiļu, zupu un citu maltīšu gatavošanas.
Atceries! Šāda blendera tīrīšana var tikt izmantota papildus ģenerālai tīrīšanai, jo ierīci ik pa laikam nepieciešams arī izjaukt un kārtīgi izmazgāt tajā sakrājušos netīrumus zem asmens.
Šo pašu metodi vari izmantot arī mazākiem blenderiem, kurus ir aprīkoti ar trauku vai krūzi, kurā tiek blenderēts.