"Jūtas Humānā sabiedrība", kas ASV dod pajumti simtiem bez dzīvesvietas palikušu suņu, kaķu, putnu un citu mājdzīvnieku, izdomājusi jaunu un interesantu veidu, kā piesaistīt "bēdubrāļiem" potenciālo saimnieku uzmanību. Organizācija sociālajos tīklos izvieto četras jaukas un amizantas katra mājas meklējošā suņa fotogrāfijas, no kurām katra atspoguļo atšķirīgu dzīvnieka personības iezīmi, vēsta portāls "Designboom.com".

Ar šo radošo un rotaļīgo paņēmienu, kas ļauj atklāt katra suņa unikālo personību, nākusi klajā "Jūtas Humānās sabiedrības" (Humane Society of Utah) piesaistītā fotogrāfe Ginivera Šustere (Guinnevere Shuster).

Lai visprecīzāk varētu atspoguļot katra suņa neparasto raksturu, viņa centusies ar fotoobjektīvu notvert visdažādākās patversmes iemītnieka purniņa izteiksmes un emocijas - te suns vienaldzīgi skatās tieši uz kameru, te kautrīgi veras sānis, te izbrīnā saslējis ausis un iepletis acis, te vienkārši garlaikoti žāvājas...

Līdzās kvadrāta formas foto kolāžai patversmes darbinieki sociālajos tīklos ievieto arī īsu aprakstu par dzīvnieku, kas ietver vecumu, šķirni un citas būtiskas pazīmes.  Pagaidām šāds gods ticis tikai suņiem, bet, visticamāk, pienāks arī kaķu, kā arī citu pūkaiņu un spārnaiņu kārta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!