Foto: no biedrības "Trīnīte".
"Saimniece izmeta uz ielas desmit gadus vecu kaķenīti, kura divu gadu vecuma tika paņemta no patversmes. Izmeta, jo viņas meita bija atvedusi jaunu kaķi. Abi neesot satikuši un kaķenīte brutāli izmesta. Kaimiņi mēģinājuši ar viņu runāt, bet viņas nostāja kategoriska – neņemšot, vairs nevajagot, varot midzināt nost! Kaķenīte Sima ļoti steidzami meklē jaunas mājas, jo pašreizējās pagaidu mājās uzturēties var tikai līdz nedēļas beigām (14. jūnijam). Laika ir pavisam maz," portālam "MansDraugs.lv" raksta no dzīvnieku aizsardzības biedrības "Trīnīte".

"Kaķenīte ir ļoti mīļa. Mitinās turpat pie durvīm, skatās visu laiku logos (dzīvoja pirmajā stāvā). Bijusī saimniece iet nest ārā atkritumus, kaķīte skrien pakaļ, bet sieviete pat neatskatās... Kā tukšai vietai paiet garām.

Iziet ar savu jauno kaķi rokās uz balkona, bet kaķīte izmisīgi skatās un prasās mājās. Viņai neizdzīvot savā vecumā uz ielas un, vēl piedzīvojot tādu nodevību, kuru redz katru minūti, tur dzīvojot.

Foto: no biedrības "Trīnīte".
Kaķenīte ļoti sabiedriska. Sterilizēta. Viņa ir izmisumā, prasa palīdzību katram garāmgājējam. Diemžēl arī ne visi mājās iedzīvotāji ir saprotoši. Lūdzu atsaukties kādu ar labu sirdi, kurš varētu dot mājas. Sima ir atrādīta veterinārārstam, un ir vesela.

Vienīgi jaunajam saimniekam jāņem vērā, ka kaķenīte slikti sadzīvo ar citiem kaķiem, jo piedzīvotās nodevības dēļ ārkārtīgi vēlas būt vienīgā mīlule."

(Papildinājums) Laba ziņa

Pavisam drīz, pulksten 11.30, no biedrības "Trīnīte" saņēmām priecīgu vēsti: "Kaķenītei ir pieteikušies jauni saimnieki!"

Kontakti:

Tālrunis 20244187 (Ieva),
E-pasts: biedriba.trinite@inbox.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!