Prāvs ezis Jūrmalā ielīdis suņa bļodā un naski ķēries pie tās satura iztukšošanas, daudz nebēdājot par to, ka suns grozās turpat blakus un adataino nekauņu pat pienāk apostīt. Ezi "nozieguma" brīdī pieķērusi un video iemūžinājusi portālu "Rutks.lv" un "Turismagids.lv" redaktore Andra Briekmane.

Tas noticis pie Andras vecāku mājām, kur eži, lapsas un citi zvēriņi ir samērā bieži viesi. Līdz šim gan neviens nebija uzdrošinājies ar visām četrām ķepām ierāpties ģimenes lielā suņa Lāča bļodā, kā to izdarīja šis ezis.

Video redzams, ka suns eža visai bezkaunīgo uzvedību uztver pilnīgi mierīgi, nemaz necenšoties adataino zvēriņu no sava trauka aizdzīt. Lācis uzvedas kā viesmīlīgs saimnieks, it kā sacīdams, draugs, droši cienājies!

"Lācis ir pasaulē lādzīgākais radījums – no viņa bļodas ēd arī putniņi un visādi susuriņi. Ja vien viņš pats visu nav apēdis, kā gadās visbiežāk. Toties taksis, mūsu otrs suns, kas notikuma vietā ieradās vēlāk, kā jau īsts mednieks izskatījās visai neapmierināts, ka netika pasaukts uz eža ierašanos, un pēc tam ļoti ostīja visu apkārtni," stāsta Andra.

Komisks ir skats, kad ezis izceļ purniņu no bļodas, jo tas viss ir vienos putraimos, daži pat uzdūrušies uz adatām.

Pēc maltītes ezis esot apbrīnojami veikli aizļepatojis prom. Andra pat nobrīnījusies, ka eži tik ātri spēj pārvietoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!