Pēc lasītāja iesūtītā stāsta par Purvciemā klaiņojošu grūsnu kaķeni ar izlauztu pakaļkājiņu, kurai neviena iestāde, kurai viņš zvanījis, nevēloties palīdzēt, ar portālu "MansDraugs.lv" sazinājās divas patversmes, paužot vēlmi ņemt dzīvnieciņu savā paspārnē. Diemžēl nav zināma kaķenes atrašanās vieta.

"Kaķene ir ļoti mīļa un draudzīga, tātad, iespējams, kāds ir nabadzīti izmetis ārā. Tā kā kaķene ir stāvoklī un ar izlauztu kājiņu, tā nespēs piedzemdēt. Tātad kaķene visticamāk nomirs," portālam "Delfi" rakstīja lasītājs. Viņš esot zvanījis uz Mājokļu un vides departamentu, taču pēc zvana sākusies pārsūtīšana no vienas iestādes uz otru.

"Departamentā teica, ka neņems kaķeni – lai zvanu uz Līču patversmi! Savukārt viņi teica, lai zvanu uz Beinerta klīniku. Tur, savukārt, teica ,lai zvanu uz Līčiem. Sanāk nepārtraukts aplis, kur neviens nevēlās pieņemt kaķeni," sašutumu pauda lasītājs.

Pēc publikācijas ar portālu "MansDraugs.lv" sazinājās dzīvnieku aizsardzības biedrību "Trīnīte" un "Tutti Palīdzība Dzīvniekiem" pārstāves, lūdzot sniegt konkrētāku informāciju par dzīvnieka atrašanās vietu. Esot gatavi braukt pakaļ.

Diemžēl aculiecinieks nav norādījis ne savus kontaktus, ne vietu, kur kaķene atrodama. Minēts vien, ka tas ir Purvciemā daudzdzīvokļu namu pagalmā.

Lūdzam lasītāju vai jebkuru citu, kuram zināma kaķenes atrašanās vieta, ar mums sazināties, rakstot uz mansdraugs@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!