Foto: @crusoe_dachshund
3. jūlijā kinoteātros sāk demonstrēt multiplikācijas filmu "Minioni", turpinājumu daudzu bērnu iemīļotajai multenītei "Nejaukais es", tikai šoreiz ar komiskajiem dzeltenajiem radījumiem galvenajā lomā, kuri netīšām pamanās sastrādāt visdažādākās nepatikšanas. Uz šo faktu reaģējuši taksīšu Krūzo un Ouklija saimnieki Kanādā, pagādājot saviem suņukiem smieklīgus minionu kostīmus. Video, kur abi takšu puikas iemūžināti jestri skraidām komiskajos tērpos, sociālajos tīklos iemantojis lielu popularitāti.

Taksis Krūzo ir interneta slavenība, jo saimnieki Rajens un Lorēna Bošesni (Ryan and Lauren Beauchesne) viņam izveidojuši profilus "Facebook", "Youtube", "Instagram" un citos sociālajos tīklos, kur regulāri publicē fotogrāfijas un video ar suņuku dažādos amizantos tērpos vai ceļojumā pa kādu valsti. Taksim arī izveidota atsevišķa mājaslapa "Celebritydachshund.com" un pašlaik top grāmata par viņa piedzīvojumiem, kura dienasgaismu ieraudzīs šā gada rudenī.

"Vārdu esmu ieguvis no Robinsona Krūzo manu nepārvaramo alku pēc piedzīvojumiem un dabiskās spējas savaldzināt publiku dēļ," saimnieki suņa vārdā raksta mājaslapā.

Kopā ar Krūzo dažādās dēkās bieži vien iesaistās arī viņa pusbrālis Ouklijs. Visa ģimene dzīvo Kanādas galvaspilsētā Otavā.

Krūzo kļuva populārs jau sava pirmā dzīves gada laikā, kad ikgadējās takšu sacensībās (Annual Wiener Dog Event) Monreālā tika atzīts par labākā trika izpildītāju. Pēc tam jaukais taksītis parādījās daudzos televīzijas raidījumos. Tagad Krūzo ir jau pieci gadi un viņa "kontā" ir arī citas nozīmīgas balvas un slavas mirkļi televīzijā. Ouklijs ir Krūzo pusbrālis un uzticams rotaļu biedrs.

Komiskos minionu, kā arī citu tēlu kostīmus paši savām rokām šūdinājuši suņuka saimnieki.

Daži citi Krūzo un Ouklija tēli:

Mikimauss

Betmens un Robins

Lieldienu zaķis

Policists un laupītājs

Lauva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!