Foto: @maxandwalter

Divu suņu saimniekam Stīvenam Jasgāram (Steven Yasgar) no Mineapolisas izdevies iemūžināt fotogrāfijās, kā mainās viņa Bostonas terjera Valtera purniņa izteiksme, kad tam tuvojas otrs ģimenes mīlulis Makss, kas ir tās pašas šķirnes pārstāvis, tikai daudz jaunāks. Izskatās, ka nosvērtais Valters ne mazākajā mērā nepriecājas par draiskulīgā Maksa sabiedrību. Sociālajā tīklā "Instagram" nīgrā Valtera grimases izpelnījušās ļoti daudzu lietotāju sajūsmu.

"Makss spēlē mazā, kaitinošā brālīša lomu," portālam "Boredpanda.com" pavēstījis ķepaiņu saimnieks.

Pirmajā attēlā, ko Sīvens ievietojis fotokolāžā, suņu puika Valters izskatās smaidīgs un ļoti apmierināts ar dzīvi. Tikko no kreisās puses tuvojas Makss, suņuka vaigs spēji "apmācas". Viņa purniņa izteiksme skaidri vēstī: "Ak nē, atkal viņš!" Makss līksmi aizdiebj īgnajam draugam garām, bet Valters paliek augstprātīgi stāvot, pat nepagriezdams galvu Maksa virzienā.

Izpētot abu suņuku "Instagram" profilu, ko savu amizanto mīluļu gaitu atspoguļošanai izveidojis saimnieks, top skaidrs, ka Makss ir daudz jaunāks par Valteru un ģimenē ienācis salīdzinoši nesen. Šķiet, nosvērtais un pieredzes bagātais Valters, kurš jau sācis sirmot, līdz šim ir bijis vienīgais ģimenes mīlulis, un tagad jūtas greizsirdīgs un aizkaitināts, ka saimnieka uzmanību, kuras viņam agrāk ticis pāri pārēm, tagad laupa jaunais un draiskais Makss.

Nosvērtais Valters, kurš jau ir solīdā vecumā.

Jautrais puika Makss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!