Vasaras aromātisko zaļumu saglabāšana ziemas mēnešiem jeb Kā pareizi kaltēt garšaugus?
Foto: Shutterstock
Kamēr vēl visi dārza labumi ir pieejami svaigi un teju vai rokas stiepiena attālumā, grūti iedomāties, ka drīzi vien tie vairs nebūs, taču gudrākie izmanto šo laiku, lai sagatavotu krājumus arī ziemas mēnešiem. Viens no populārākajiem veidiem, kā to paveikt, ir kaltēšana, tāpēc apkopojām informāciju un iztaujājām veselīga dzīvesveida atzinēju un bioloģiskas saimniecības vadītāju Ilzi Lipsku par šo tēmu, lai katrs varētu paspēt to izdarīt šajā vasarā.

Garšaugu sagatavošana kaltēšanai

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!