Ar ķirbju audzēšanu lielos apjomos aizraujas vien retais, jo tie ir lieli un vienai ģimenei nav nepieciešamības pēc ķirbju lauka, jo tos gluži vienkārši pēc tam izaudzētos kvantumus ir grūti izmantot, taču ķirbjmīļi gan aizraujas ar dažādu ķirbju audzēšanu. Ķirbju dažādība patiesi ir iespaidīga – sviesta ķirbis, muskatķirbis, riekstu, spageti, meloņu un pat dekoratīvie ķirbji. Un katram no tiem var atrast savu piemērotāku izmantošanas veidu, jo viens būs piemērots sautējumam, cits marinēšanai, bet vēl kāds sulas spiešanai vai kūkas gatavošanai.
Interesanti fakti par ķirbjiem:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit