Foto: Shutterstock
Tuvojoties aukstajam un mitrajam laikam, mājdzīvnieku barības ražotājs "Purina" aicina parūpēties par dzīvniekiem, kuri mitinās patversmēs visā Latvijā. Tev mājās lieki vietu aizņem vecas segas, neizmantoti dvieļi, kā arī avīžu ķīpas? Nes tās uz "Purina" busiņu un saņem pārsteiguma dāvanas no "Purina". Busiņš visas savāktās lietas kopā ar "Purina" barību patversmes iemītniekiem aizvedīs uz 17 dzīvnieku patversmēm visā Latvijā.

Dzīvnieku vajadzībām noderēs dažāda veida auduma izstrādājumi bez pogām, rāvējslēdzējiem, kā arī citiem elementiem, vispiemērotākās būs segas un dvieļi. Visiem, kas sniegs savu artavu patversmju dzīvnieku apstākļu uzlabošanā, "Purina" būs sagādājusi pārsteiguma dāvanas – mājas mīluļu saimniekiem noderēs "Purina" barība, savukārt pārējiem tiks dažādi suvenīri.

"Purina" par dzīvniekiem rūpējas jau vairāk nekā 100 gadus, nepārtraukti ieguldot ražotās barības kvalitātes uzlabošanā, kā arī iesaistās dzīvnieku labturības standartu paaugstināšanā visā pasaulē un uzlabo kopējo izpratni par to, kas mājas mīluļiem patiesi vajadzīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!