Foto: ""Purina"
Kastes ar vecām segām, barības iepakojumi, avīžu ķīpas un neizmērojams sirds siltums – jau pirmajā kampaņas nedēļā Latgales pilsētās mājdzīvnieku barības ražotāja "Purina" aicinājumam ziedot dzīvnieku patversmēm atsaukušies simti cilvēku. Atsaucība ir bijusi tik liela, ka īpaši marķētajā mikroautobusā pat nav pieticis vietas visam saziedotajam, līdz ar to "Purina" nolēmusi piesaistīt papildu transportlīdzekli.

Akciju ar lielu entuziasmu atbalsta arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp raidījuma "SuperBingo" un "Dinamo Rīga" seja Armands Simsons, kurš šai labdarības akcijai pat nofilmējies īsā video rullītī.


Šonedēļ "Purina" buss turpina savu tūri pa Kurzemes pilsētām, savukārt no 23. līdz 25. oktobrim būs atrodams arī Rīgā – nepalaid garām savu iespēju palīdzēt nelaimē nonākušajiem dzīvniekiem un viņus sasildīt! Atgādinām, ka visi akcijas dalībnieki saņem arī piemiņas veltes no "Purina" – barību mājdzīvniekiem vai arī dažādus noderīgus suvenīrus. Pievienojies akcijai un pastāsti par to arī citiem, sociālajos tīklos publicējot ierakstus ar tēmturi #SeguBuss.

Īss ieskats "Purina" busiņa braucienā pa Latgali:

Cilvēku atsaucība ir patiešām liela.

Pat skolēni grib palīdzēt suņukiem un citiem dzīvniekiem patversmēs un sanākuši ar lieliem maisiem.

Jauki, ka jaunajai paaudzei rūp patversmēs nonākušo dzīvnieku liktenis.

Dažs maiss tik smags, ka pat grūti iecelt. Patversmju iemītniekiem tiks gan segas, gan barība.

Arī tu vēl vari pagūt busiņu noķert!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!