trauku mašīna bļodas virtuves piederumi
Foto: Shutterstock

Trauku mašīna pavisam noteikti ir viens no lieliskākajiem izgudrojumiem, taču, lai vai kā šī ierīce atvieglotu mūsu ikdienu, jāpievērš uzmanību tam, kādus traukus un piederumus tur mazgājam. Iepazīsties ar portāla Goodousekeeping.com veidoto apkopojumu un uzzini, kurus piederumus labāk mazgāt ar rokām.

Čuguna pannas un kastroļi

Jebkurš čuguna piederums, kas atrodas virtuvē, noteikti jāmazgā ar rokām un arī tad īpaši saudzīgi, vienmēr pēc mazgāšanas iesmērējot virsmu ar kādu taukvielu, piemēram, eļļu. Ja čuguns tiks mazgāts trauku mašīnā, virsma drīz vien zaudēs savu kvalitāti un ēdiens vairs nebūs tik viegli pagatavojams, tāpēc šo padomu noteikti jāņem vērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!