Foto: Kadrs no video

Filmējot, kā koalas meitenīte Imodžena iepazīstas ar savu jauno dzīvesvietu savvaļas parkā "Symbio" Austrālijā, operators piedzīvojis jauku pārsteigumu – koalas lācītis žigli uzrāpies pa viņa kāju līdz pat krūtīm un labu brīdi tur arī palicis, turot samulsušo vīrieti apskautu.

Video ar nosaukumu "The moment this baby koala climbs up and cuddles cameraman" (Moments, kad koalas mazulis uzrāpjas un apskauj operatoru) ievietots savvaļas parka "Symbio" oficiālajā Youtube kontā un skatīts vairāk nekā 800 tūkstošus reižu.

Sākumā piemīlīgā koalas meitenīte uzrāpjas kādā no aplokā augošajiem kokiem, taču ātri vien no tā nokāpj un ar lielu interesi ļepato operatora virzienā. Pirms viņas aprūpētāja paguvusi vīrieti brīdināt, ka zvēriņš tūliņ rāpsies augšup pa viņa kāju, Imodžena jau ir paguvusi to izdarīt. Operators tomēr neapjūk, turpinot filmēt lācīti, pacēlis videokameru virs galvas.

Imodženu izaudzinājuši savvaļas parka darbinieki Kailija Eliota (Kylie Elliot) un Mets Radnidžs (Matt Radnidge) pēc tam, kad viņas mamma gājusi bojā no leikēmijas.

Savukārt šajā aizkustinošajā video var redzēt, kā Imodžena augusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!