Foto: "Purina"
Jau tūkstošiem gadu suņi ir bijuši cilvēka līdzgaitnieki un labākie draugi. Pirmās liecības par suni kā pieradinātu dzīvnieku sniedzas pat 15 000 gadu senā pagātnē, un kopš tā laika tie uzticīgi bijuši klātesoši visās dzīves situācijās, sniedzot atbalstu, palīdzot, mierinot un arī izklaidējot. Vienlaikus suņi spējuši arī iedvesmot, viņiem veltītas dzejas rindas, grāmatas, gleznas un citi mākslas darbi.

Arī mājdzīvnieku barības ražotājus ''Purina'' mīluļi iedvesmo jau vairāk nekā astoņdesmit gadus, tieši tāpēc ''Purina'' nepārtraukti uzlabo viņu uztura kvalitāti ar jaunāko zinātnisko pētījumu palīdzību, kā arī iesaistās viņu labturības standartu paaugstināšanā visā pasaulē, uzlabojot kopējo izpratni par to, kas viņiem ir patiesi vajadzīgs.

Piemēram, ''Purina ProPlan'' barība tiek izstrādāta, rēķinoties ar suņa organisma pārmaiņām gadu gaitā – šī iemesla dēļ ''ProPlan'' sortimentā ir trīs inovatīvi barības produkti atbilstoši trim galvenajiem suņa dzīves vecuma posmiem:

  • kucēns;
  • pieaudzis suns;
  • novecojošs suns.

Barība sniedz visu nepieciešamo suņa individuālajām vajadzībām, lai kādā vecumā viņš būtu.

Iepazīsties ar slavenu cilvēku izteikumiem par suņiem, uzmini, kas ir to patiesais autors un laimē ''Purina ProPlan'' trīs kilogramu barības paku, kas būs piemērota tieši Tavam sunim! Balvu saņēmēji tiks noteikti izlozes kārtībā, kopumā tiks izspēlētas piecas balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!