Foto: Biedrība "Cat Care Community"
Jau iepriekš ziņojām, ka Kustība ''Es Esmu Kaķis'' un bezpeļņas organizācija ''Cat Care Community'' sociālajos tīklos ik dienu saņem saucienus pēc palīdzības, meklējot pagaidu vai pastāvīgās mājas pamestajiem un uz ielas dzimušajiem kaķēniem.

Tiek vākti ziedojumi dzīvnieku ārstēšanai un uzturēšanai, kā arī organizēta kaķu nogāde sterilizācijai. Iestājoties aukstajam laikam, brīvprātīgie dzīvnieku draugi iepriekš lūdza cilvēkus ziedot viņu jaunākajam projektam - apsildāmajām mājiņām, kas pasargās ielas kaķus saltajās ziemas naktīs. Nedēļas laikā saziedoti vairāk nekā 70 eiro, kas nodrošina divu kaķu māju izveidi.

Būvniecība rit pilnā sparā, brīvprātīgie dzīvnieku mīļi cer arī uz turpmāku cilvēku atsaucību un ziedojumiem, lai, pirms ziemas iestāšanās, varētu paspēt izveidot vēl pāris nosiltinātas kaķu mājas.

Mitekļi būs no koka, tie pasargās no vēja, lietus, sniega un aukstuma, savukārt, ievietojot segas, dvieļus vai palagus, mājiņa būs nosiltināta no iekšpuses. Četriem kaķiem paredzēta māja būs 120 x 70 centimetrus liela.

Pirmās mājiņas izveidotas Imantā, tālāk plānots būvēt Ķengaragā un citos Rīgas rajonos.

Speciālajai kaķu mājiņas izveidei Imantā var ziedot, pārskaitot paša izvēlētu naudas summu uz zemāk norādīto bankas kontu.

Rekvizīti:
Cat Care Community biedrība
Reģ.Nr. 40008240732
Ziedojuma konts: LV51HABA0551040459254
Mērķis: kaķu mājiņām
Paypal: catcare.community@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!