Portāls Howtobuildahouseblog.com sniedzis vienkāršus padomus, kā šo ierīci mājas apstākļos ērti iztīrīt, turklāt bez liekas piepūles. Vafeļu panna vispirms jāapslauka ar sausu drānu vai papīra dvieli un jāatbrīvo no sausajām drupačām. To var darīt, ierīci apgriežot otrādi un nedaudz pakratot, lai izbirst drupačas.
Tad ieslēdz ierīci un atstāj to aizvērtu uzkarst pāris minūtes, lai izkūst taukvielas. Tā kā atdzisušas taukvielas ar sausu drānu nenoslaucīt un piekaltušas vielas labāk ar neko asu nekasīt, tad ierīces uzkarsēšana ir efektīvākais risinājums, lai pēc tam virsmu viegli notīrītu.
Pēc tam pannu izslēdz un centies virsmu notīrīt ar siltā ūdenī viegli samitrinātu drānu. Ņem vērā, ka drāna nedrīkst būt slapja un piloša – tai jābūt viegli mitrai. Jo siltāka ir ierīce, jo vieglāk būs notīrīt virsmu no taukvielām. Noteikti neizmanto nekādus ķīmiskos līdzekļus un neko nesmidzini uz virsmas, pietiks ar drānu.
Atstāj ierīci izžūt, tad aizver vafeļu pannu ciet un noliec glabāties.
Vafeles pildītas ar kondensēto pienu
Vafeles pildītas ar kondensēto pienu - ķraukšķīgs našķis svētkiem un ikdienai.
Kraukšķīgas plānās vafeles
Klasiskā mīkla plānajām, kraukšķīgajām vafelēm.
Kraukšķīgās vaniļas vafeles
Kraukšķīgās vaniļas vafeles - gardas tāpat, bet pēc vēlmes var pildīt ar to, kas pašam tīk.
Cietā siera vafeles
Kraukšķīgas un nedaudz pikantas siera vafeles ir garda un interesanta uzkoda pie alus vai vīna, kā arī lieliska piedeva vai dekors jebkuram sāļajam ēdienam.
'Laimas' šokolādes krēms vafeles konusā
Šefpavāra Raimonda Zommera šokolādes krēma recepte - šo desertu nule kā baudīja starptautiskās saldumu izstādes "ISM 2014" Ķelnē apmeklētāji, kas viesojās saldumu ražotāja "Laima" stendā.