Foto: Vida Press
Divas pavisam spriganas vāveres nolēmušas baudīt ziemas priekus un nedaudz arī uzspēlēt šahu. Šajā izklaidē ar interesi iesaistījušies arī putni, vēsta "Vida Press".

Fotogrāfijās redzams, ka vāveres ir spēlei nopietni koncentrējušās, lai gūtu uzvaru.Tiesa, tā kā vienai vāverei spēlē īsti neveicās, tad viņu aizvietoja putniņš.

Amizantās vāveres un putni iemēģinājuši arī slavenību dzīvi. Proti, labprāt pozējuši pie mikrofoniem un gozējušies kameras priekšā.

Vienā no fotogrāfijām vāvere intervē putniņus, bet citās fotogrāfijās notiek lomu maiņa.

Šo jautro fotosesiju iemūžinājis fotogrāfs no Krievijas - Vadims Trunovs.

Viņam nācies vairākas stundas pavadīt mīnus 20 grādu aukstumā, lai iegūtu tieši šādas ainas, norāda "Vida "Press".

31 gadus vecais fotogrāfs mēģinājis pievilināt fotosesijas "modeļus". Viņš "māksliniekus" cienājis ar saulespuķu sēkliņām un riekstiem.

"Es esmu redzējis tik daudz smieklīgu fotogrāfiju, kurās redzams brīdis, kad bērns ar kaķi spēlē kopā šahu. Tas mani iedvesmoja radīt pašam savu fotosesiju ar vāverēm," atzīst fotogrāfs.

Fotogrāfs arī stāsta, ka uz mežu ņēmis līdzi šaha galdiņu, barību, kā arī citus atribūtus, lai fotosesija izdotos veiksmīga.

Viņš arī atklāj, ka aiz šaha figūriņām novietojis riekstus, kas bildēs nav pamanāmi, bet pats atradies piecus metrus no šaha galdiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!