Foto: Shutterstock
Rotaļlietas, kārumi un dažādi skatu punkti – to visu var ievērot, iemūžinot sava četrkājainā drauga dienas gaitas. Kā padarīt fotografēšanu interesantu gan sev, gan savam mīlulim? Piedāvājam dažus padomus, kas, iespējams, atsvaidzinās tavus fotografēšanas paradumus un radīs iedvesmu kādā brīvdienā sarīkot aizraujošu fotosesiju ar sava mājdzīvnieka dalību.

Ja tev mājās ir dzīvnieks, noteikti zini, kā ir tad, ja gan telefons, gan fotoaparāts ir pilns ar mīluļa bildēm, kur viņš guļ, spēlējas, sēž klēpī vai mīlīgi skatās uz kameru. Bet – kā notvert vislabāko kadru?

Ne velti pēdējo gadu laikā sociālajos tīklos tiek vairāki dzīvnieku saimnieki izvēlas izveidot profilus, kuros var sekot līdzi gan kaķu un suņu, gan cūciņu un citu dzīvnieku dienas gaitām. Ja zini, ka tava mīluļa fotogrāfijas padarīs kāda cilvēka dienu jaukāku, varbūt ir vērts apdomāt par īpašu sociālo tīklu profilu, kas veltīts tavam mājdzīvniekam?

Taču līdz tam vari padomāt, kā padarīt savu ģimenes albumu interesantāku, dažādojot to fotogrāfiju veidus, kuros redzams tavs mājdzīvnieks. Portāls Petapixel.com piedāvā dažus padomus, kas noderēs, fotografējot savu četrkājaino draugu.

Iepazīsti savu mīluli

Foto: Shutterstock

Fotografē no sava mīluļa augstuma

Foto: Shutterstock

Izmanto dažādas gaismas

Foto: Shutterstock

Esi pacietīgs

Foto: Shutterstock

Esi radošs

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!