Ko jūs darītu, ja uz nakti būtu atstāti glaunā aksesuāru veikalā? Ticams, ka daudzām dāmām tā būtu paradīze, taču ne pazudušam kaķim, kurš stresa iespaidā vis nespēs novērtēt somu kvalitāti. Šāds neparasts gadījums noticis Krievijā.

Kā ziņo LifeNews.ru, Bengālijas kaķis, kas Šeremetjevas lidostā nomaldījies no saimnieces, atrasts kādā veikalā. Aculiecinieki stāsta, ka kaķis tajā iekļuvis caur ventilācijas lūku, turklāt veikalu pamatīgi "apdzīvojis", uz grīdas nogāžot gan somas un šalles, gan citus sieviešu modes aksesuārus.

Liels bijis veikala darbinieču pārsteigums, ierodoties darbā pirmdienas rītā un redzot, ka veikala ventilācijas lūka ir atvērta, bet prece – izmētāta.

Lai arī sākotnēji kaķis bija nobijies un nedevās rokās, ar laiku dzīvnieku tomēr izdevās noķert. Tiesa, kad kaķis izvilkts no plaukta, viņš starp ķepām vēl satvēris un apskādējis kādu dārgu maku, ko pēc tam nometis. Lenta.ru vēsta, ka atbildīgie dienesti par kaķi parūpēsies tik ilgi, kamēr saimniece pēc sava mīluļa atbrauks pakaļ.

Bengālijas kaķa saimniece, nespēdama sagaidīt un sameklēt savu mīluli, aizlidojusi uz iecerēto galamērķi, taču Lenta.ru ziņo, ka viņa jau ir ceļā atpakaļ uz Maskavu.

Krievijā reiz gadījies līdzīgs gadījums, kad 2014. gada decembrī Vladivostokas lidostas delikatešu veikaliņa vitrīnā iešmaucis kaķis un saēdies dažādus jūras labumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!