Foto: Shutterstock

Neparasts gadījums novērots ASV, kur braucošas automašīnas priekšējā bamperī noslēpies un vairākus kilometrus ceļā pavadījis kaķis, ziņo Ktla.com. Kaķa galvu, kas bijusi manāma starp bampera restēm, pamanījuši garāmgājēji, kas par dzīvnieku paziņojuši arī automašīnas vadītājai.

Piecus gadus vecais Siāmas kaķis ielīdis kādas automašīnas priekšējā bamperī un pamanījies doties ceļā Sandiego štatā ASV. Automašīnas vadītājai nebija ne jausmas, ka līdz ar viņu ceļā ir devies kāds četrkājainais draugs.

Kad ceļā bija pavadīti nedaudz vairāk kā desmit kilometri, kāds garāmgājējs pamanījis, ka no automašīnas priekšējā bampera rēgojas kaķa galva. Apkārtējie cilvēki esot pievērsuši autovadītājas uzmanību, un visi devušies noskaidrot, kas atrodas mašīnas priekšā.

Tad noskaidrots, ka tur atrodas kaķis, kuru cilvēki izvilkuši ārā un nodevuši vietējam atbildīgajam dienestam. Savukārt tur noskaidrots, ka kaķis ir čipēts, un mikročipā reģistrētā adrese liecina, ka kaķis un viņa saimnieki dzīvo netālu no automašīnas vadītājas.

Dzīvnieku aizsardzības centra vadītājs, komentējot šo gadījumu, teica: "Ja jūs parkojat savas automašīnas ārā, pirms braukšanas nedaudz paklauvējiet pa to. Tādā veidā dzīvnieki, kuri varētu atrasties mašīnas apakšā, tur meklējot siltumu, saprastu, ka kāds tuvojas, un aizbēgtu."

Tiek ziņots, ka pārgalvīgais Siāmas kaķis, lai arī nedaudz izbiedēts, pēc piedzīvojuma automašīnas priekšā tomēr bijis pārsteidzoši mierīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!