Foto: Publicitātes foto
Vairāki simti četrkājaino mīluļu, dažādi grauzēji un citi pūkainie draugi nedēļas nogalē būs sastopami starptautiskajā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādē "PetExpo 2016". Gaidot šo pasākumu, aicinājām piedalīties konkursā, atbildēt pareizi uz jautājumiem. Nu konkurss noslēdzies un esam noskaidrojuši vienu veiksminieku, kurš laimējis ielūgumu četrām personām uz "PetExpo 2016". Biļetē iekļauts arī Ojāra Narvila izveidotās Trušu pilsētiņas apmeklējums.

Apsveicam, Santa (santa.muh**@inbox), gadījuma skaitlu ģenerators izvēlējās tieši tevi no visiem 270 pareizi atbildējušajiem konkursa dalībniekiem. Ielūgumus uz izstādi atradīsi savā konkursam reģistrētajā e-pasta kastītē.

Konkursa jautājumi un pareizās atbildes:

  • Kādas retas suņu šķirnes varēs redzēt izstādē "PetExpo 2016"? Japāņu cīņu suns tosa, Ibisas dzinējsuns, poļu kurts, spāņu kurts un Lankašīras hīlers.
  • Cik kaķu šķirnes varēs redzēt izstādē? 28 šķirnes.
  • Kādus mājdzīvniekus bez suņiem un kaķiem varēs satikt izstādē? Trušus, vistas, gaiļus, kaziņas, ēzeļus, pundurcūkas, kāmjus, žurciņas, jūrascūciņas un vēl daudzus citus mājas mīluļus,

Par PetExpo 2016

Jau 19. un 20. martā no pulksten 10 līdz 18 Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala" notiks iemīļotā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "PetExpo 2016", kurā varēs apskatīt suņus, kaķus, jūrascūciņas, kāmjus, žurciņas, trušus, vistas, kaziņas, papagaiļus un vēl daudzus citus mājas mīluļus. Nāc uz izstādi ar visu ģimeni, jo tas būs prieka pilns piedzīvojums kā lieliem, tā maziem!

Viskuplākajā skaitā būs suņi no Latvijas un Somijas, ievērojams skaits arī no Krievijas, Igaunijas un Lietuvas, turklāt uz izstādi ieradīsies suņi pat no Itālijas un Korejas. Savukārt starp visiem dižciltīgajiem kaķiem būs redzami arī tādi retumi kā krāšņie Svētās Birmas kaķi ar baltajām "zeķītēm" un panterai līdzīgie Bombejas kaķi.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes internetā jau iespējams iegādāties šeit.

Biļešu cena pieaugušajiem maksās 5,50 eiro, pensionāriem, invalīdiem un studentiem četrus eiro, bērniem no piecu līdz 18 gadu vecumam trīs eiro, taču bērniem līdz četru gadu vecumam ieeja paredzēta bez maksas. Tāpat būs pieejamas ģimenes (divi pieaugušie un divi bērni vai viens pieaugušais un trīs bērni) biļetes, kas maksās 12,50 eiro. Savukārt par autostāvvietu maksa būs trīs eiro.

Jāpiebilst, ka bērnu atrakcijas, kas notiks izstāžu zāles telpās, būs bez maksas.

Plašāk par izstādi lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!