Foto: Publicitātes foto
Jau šajā nedēļas nogalē norisināsies starptautiskā dzīvnieku izstāde "PetExpo 2016", kuras ietvaros apmeklētāji varēs vērot ne tikai simtiem kaķu un suņu, bet arī, piemēram, miniatūro zirdziņu, pundurcūciņas, ēzeli un cālīšus, informē izstādes rīkotāji.

Jau šajā nedēļas nogalē, 19. un 20. martā, no pulksten 10 līdz 18 Ķīpsalā notiks starptautiskā dzīvnieku izstāde "PetExpo 2016", kurā prieku un jautrību piedzīvos kā lieli, tā mazi apmeklētāji.

Foto: Publicitātes foto
Vai esi kādreiz iedomājies, ka tavs mīļdzīvnieks varētu būt pundurcūciņa? Varbūt tieši šobrīd apsver tādu iespēju? Varbūt tieši tev būs unikāla iespēja ar pudelīti pabarot pundurcūku vai pundurāzi, ko sastapsi izstādē! Pundurcūku par lielisku mājas mīluli atzinušas arī tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Mailija Sairusa, Megana Foksa, Parisa Hiltone un pat Džordžs Klūnijs.
Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 20. martā, ir Pūpolsvētdiena, kura ziņo par Lieldienu tuvošanos. Izstādes apmeklētājiem būs lieliska iespēja jau laikus noskaņoties pavasara saulgriežiem, priecājoties par bariņu dzeltenu cālīšu un pūkainu trusīšu. Turklāt izstādē būs apskatāmi arī mazo čiepstētāju lielie brāļi – gaiļi, zosis un pat tītari.
Foto: Publicitātes foto
Līdzās mazajiem dzīvniekiem būs apskatāmi arī lielāki un spēcīgāki – nedaudz spītīgais ēzelis, mierīgais un draudzīgais miniatūrais zirgs Olivers, enerģiskie kazlēni, pļāpīgā pundurkaziņa un staltais āzis Rollis.
Foto: Publicitātes foto
Protams, izstādē neiztikt bez suņiem un kaķiem. Apmēram 3400 ķepaiņu vidū varēs ieraudzīt 223 šķirņu suņus un 28 šķirņu kaķus. Abās dienās gaidāma interesanta programma – frīstaila priekšnesums "Mēs ar suni kolosāli dejojam pa zāli", paraugdemonstrējums "Suns draugs – ikdienā, glābējs – nedienā!", aizrautīgas suņu sacensības flaibolā "Lidojam pēc bumbiņām, lidojam ātrāk par tām!", modes skate "Mode cilpo mums pa priekšu, mēs tās modes pēdiņās!", kā arī sarkanās krāsas kaķu, meža kaķu, sfinksu kaķu un vēl citu kaķu šovi!
Foto: Publicitātes foto
Bērni izstādē "PetExpo 2016" varēs ne tikai iepazīt dažādus dzīvniekus, uzzināt, ko tie ēd un varbūt pat samīļot dažus no tiem, bet arī izpriecāties "LGK" atrakcijās, kas visu izstādes laiku darbosies bez papildu maksas.

Vēl bez dažnedažādajiem mājdzīvniekiem izstādē būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kur par pievilcīgām cenām varēs iegādāties visu nepieciešamo sava mīluļa labsajūtai, veselībai un priekam. Tāpat ikviens varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un mīluļa veselības uzlabošanā.

Seko "PetExpo" jaunumiem portālā Facebook.

Izstādes rīkotāji atgādina – ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Ieejas biļešu cenas pieaugušajiem ir 5,50 eiro, pensionāriem, invalīdiem un studentiem – četri eiro, bērniem no piecu līdz 18 gadu vecumam – trīs eiro, bet bērniem līdz četru gadu vecumam ieeja būs bez maksas. Tāpat tiks piedāvāta ģimenes (divi pieaugušie un divi bērni vai viens pieaugušais un trīs bērni) biļete par 12,50 eiro. Par katru nākamo bērnu jāpiemaksā 1,50 eiro. Autostāvvietas maksa – trīs eiro.

Jau šobrīd e-biļetes var iegādāties internetā šeit.

Izstādi "PetExpo" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs". Suņu izstāžu sponsors – "Eukanuba", kaķu izstāžu sponsors – "Royal Canin".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!