Draudzējas ar zivīm un iecienījis šūpuļtīklu – tā varētu raksturot kādu pūkainu kaķi no Nīderlandes. Laiskā Timo dzīve tiek attēlota arī fotogrāfijās un video, tāpēc kaķa ikdiena ieinteresējusi arī vairākus tūkstošus cilvēku visā pasaulē.

Regdola šķirnes kaķis Timo kļuvis par interneta sensāciju, kuram portālā Facebook seko teju septiņi tūkstoši lietotāju, bet portālā YouTube video ar viņa dalību skatīti miljoniem reižu. Spriežot pēc fotogrāfijām un video, Timo dzīvi pavada, gan laiski gulšņājot šūpuļtīklā vai dīvānā, gan aktīvi spēlējoties pa māju.

Kā portālam MansDraugs.lv atklāj Timo saimniece Petra, kaķis kļuvis slavens gan šūpuļtīkla dēļ, gan tāpēc, ka viņam ir izveidojušās īpašas attiecības ar koi zivīm, kuras dzīvo ārpus mājas izveidotajā ūdenstilpnē.

Timo ir trīsarpus gadus vecs, pūkains, draudzīgs un ārkārtīgi mīļš kaķis, kas dzīvo Nīderlandē, raksturo viņa saimniece.

Timo un zivis

Petra stāsta, ka pūkainais Timo visai bieži ciemojas pie zivīm. Kaķis ar tām spēlējas, izmantojot savas ķepas.

Tāpat regdola šķirnes kaķis ir īpaši sadraudzējies ar vienu no koi zivīm, un tas fiksēts arī video.

Petra stāsta, ka Timo mēdz zivīm "dot bučas". Tieši šie video, kuros redzama kaķa draudzīgā un miermīlīgā komunikācija ar ūdens iemītniecēm, padarījuši slavenu Timo. Tie skatīti miljoniem reižu.

Timo un šūpuļtīkls

"Viņš ir zināms arī kā šūpuļtīkla kaķis," atklāj Petra. Vairāki portālā YouTube publicētie video liecina, ka kaķis labprāt laiku pavada, guļot šūpuļtīklā, kā arī reizēm to apgāžot.Petra stāsta, ka Timo ir diezgan neatlaidīgs un pat uzstājīgs kaķis, kas vērojams arī ievietotajos video.Video redzams, cik neatlaidīgi kaķis mēģina iekārtoties kustīgajā šūpuļtīklā. Vairāku mēnešu laikā novērots arī progress, jo kaķis jau sapratis, kā jāuzvedas šūpuļtīklā un kā tajā labāk iekļūt.

Timo otrais vārds – 'Zen'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!