Ikviens kaķa saimnieks, kas reiz savu mīluli vedis automašīnā, zinās, cik nepatīkama mēdz būt dzīvnieka reakcija un uzvedība, ņaudot un skrāpējoties. Taču Rorija ir pierādījums tam, ka braucienu automašīnā arī kaķis var izbaudīt. Viņa piesaistījusi plašu uzmanību ar to, ka laiskojas un bauda saulīti uz automašīnas paneļa.

Kaķenīte Rorija pat guvusi iesauku "paneļa kaķis", jo viņa kļuvusi slavena tieši ar fotogrāfijām un video fragmentiem, kuros redzama, laiskojamies uz automašīnas paneļa. Mīlule nemaz neliekas traucēta un neizrāda nekādu trauksmi, kāda parasti rodas kaķiem ikreiz, kad viņi brauc automašīnā.

Kā portālam MansDraugs.lv atklāj Rorijas saimnieki, kuri ar savu mīluli dzīvo ASV, kaķenīte ir ļoti īpaša un tik tiešām neparasta. "Viņai patīk iet ārpus mājas un braukt mašīnā, viņa to dara jau kopš mazotnes," stāsta mazās mīlules saimnieki. Viņi kaķenīti adoptējuši no dzīvnieku patversmes un uz mājām veduši automašīnā. "Viņa pie tās ir pieradusi," tā tiek raksturota dzīvnieka drosme un patika pārvietoties auto.

Saimnieki ar Roriju lepojas un viņu lolo, jo kaķenītei konstatēta leikēmija. Taču mazais dzīvnieciņš neskumst, baudot aizraujošus braucienus un dzīvi kopā ar citu četrkājaino draugu, kā tas redzams ievietotajā fotogrāfijā.

Rorija ir aptuveni gadu veca. Tiek vēstīts, ka sākumā Rorija bijusi ļoti kautrīga un bailīga, kas arī bijis viens no iemesliem, kāpēc kaķenīte ilgu laiku nav adoptēta. Taču nu par viņu rūpējas mīloši saimnieki. Kā rakstīts kaķenei veltītajā Facebook lapā, saimnieki ar laiku nomainījuši automašīnu, bet Rorijai joprojām patīk dzīvoties pa tās paneli. "Tagad mums ir lielāka automašīna ar lielāku paneli!" priecīgi ziņots lapā.

A video posted by Rory Da Roarier (@its_rorrry) on Mar 31, 2016 at 9:50am PDT

Sekot līdzi mīlīgās Rorijas piedzīvojumiem var Facebook lapā šeit un Instagram profilā šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!