Kāds koalas lācītis Simbio savvaļas parkā Austrālijā īpaši sadraudzējies ar vienu no parka kopējām, liecina parka sniegtā informācija ievietotā video aprakstā. Tiesa, ne vienmēr koalas dzīve bijusi tik priecīga, kāda tā ir, draiskojoties ar kopēju.

Mīlīgais koalas lācēns Harijs un viņa kopēja Tamija Vilsone ir teju vai nešķirami. Mazais dzīvnieks Tamiju atpazīst jau no tālienes un ir gatavs pat kāpt lejā no koka, lai tikai skrietu pie viņas, ziņo parka pārstāvji.

Tiesa, lācēna Harija dzīve ne vienmēr ir bijusi tik jautra un dzīvespriecīga. Kad koalai bija četri mēneši, leikēmijas dēļ nomira viņa māte. Mazuļa attīstība bija apdraudēta, jo vairs nebija mātes, kas par viņu parūpēsies, bet īpaši dzīves pirmajos mēnešos koalas iegūst sev tik nepieciešamās prasmes un iemaņas, lai spētu vēlāk dzīvot patstāvīgi un pilnvērtīgi.

Tāpēc rūpes par Hariju parka darbinieki uzticēja citai mātītei, kura veiksmīgi izaudzinājusi mazo Hariju.

Nu jau Harijs ir izaudzis par veselīgu un dzīvespriecīgu koalu, bet visvairāk par visu viņš izbauda spēles, rotaļas, mīļošanos un kopābūšanu ar parka darbinieci Tamiju.

Jāpiebilst, ka Simbio parka koalas jau iepriekš izpelnījušās lielu cilvēku uzmanību. Piemēram, populārajā video, kurā redzams, kā koala samīļo operatoru, piedalās koalu meitene Imodžena.

Zīmīgi, ka tieši Imodženas māte bija tā, kura uzaudzinājusi arī Hariju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!