Foto: Publicitātes foto

Tā kā cilvēki sociālajos tīklos publicē arī fotogrāfijas ar dzīvniekiem, lielu popularitāti guvuši tieši četrkājainajiem draugiem un citiem mīluļiem veltītie profili. Tā, piemēram, portāls Timeout.com apkopojis deviņus dzīvniekiem veltītos Instagram profilus, kuros var sekot līdzi aizraujošai mīluļu ikdienai.

Nedaudz vairāk kā pusotru gadu vecais franču buldogs Pjērs redzams gan stjuartes klēpī, gan apģērbts dažādos kostīmos, gan arī laiskojoties.

A photo posted by @pierre_dont_care on Apr 11, 2016 at 11:39am PDT

Vairāk nekā 300 tūkstoši Instagram lietotāju seko līdzi mančkina Alberta ikdienai. Zīmīgs ir mīlīgais melnais trīsstūrītis uz kaķa purniņa, kas dzīvnieku padara vēl īpašāku.

Arī cūciņa vārdā Hamleta ir viena no populāriem Instagram dzīvniekiem, viņai seko teju 300 tūkstoši lietotāju.

Hanks un Harieta ir pitbuls un čivava, kas dzīvo vienā mājoklī. Turklāt abi dzīvnieki ir sadraudzējušies un bieži guļ kopā.

A photo posted by @hankandharriet on Mar 4, 2016 at 6:16pm PST

Maziņais Džifs lepojas ar diviem miljoniem Instagram sekotāju. Viņš bieži viens redzams dažādos interesantos kostīmos, kā arī jau paguvis paviesoties dažādās televīzijas programmās ASV.

A photo posted by jiff (@jiffpom) on Mar 21, 2016 at 10:36am PDT

Tāpat iespējams sekot līdzi aizraujošam korgiju šķirnes suņukam.

A photo posted by Geordi La Corgi (@lacorgi) on Nov 30, 2015 at 8:51am PST

Popularitāti pamazām sāk gūt arī suns Kveso.

A photo posted by QUESO (@quesolife) on Mar 18, 2016 at 11:23am PDT

Neparastā kaķenīte, kura nēsā saulesbrilles, arī ir guvusi plašu uzmanību gan Instagram, gan arī medijos. Par Beigelu portāls MansDraugs.lv ir rakstījis arī iepriekš.

Mopsis Brendijs bieži vien redzams ūdens tuvumā, un ne velti. Tiek ziņots, ka viņš prot sērfot un nevairās atrasties ūdenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!